Leusden geeft energie!

Van oktober 2008 tot en met mei 2009 konden inwoners van de gemeente Leusden een gratis energieadvies aanvragen bij het Energieteam Leusden. Het team van Leusdense energieadviseurs heeft inmiddels veel Leusdense huishoudens op weg geholpen met energiebesparing in om u huis.

Leusden geeft energie!

Achtergrond Uit een onderzoek van begin 2008 van de HIER-campagne blijkt dat de helft van de Nederlanders wel energie wil besparen maar niet weet hoe. De gemeente Leusden zet zich in voor een beter klimaat. Daarom heeft de gemeente een energieteam voor en door Leusdenaren opgericht.

Zelf energiebesparen!

Wilt u graag weten waar u geld en energie kan besparen? Raadpleeg de tips op deze website of ga naar www.milieucentraal.nl voor tips over energiebesparing en duurzame.

Wilt u advies over het isoleren van uw huis of energiebesparen met uw (verwarmings)installatie? U kunt dan een maatwerkadvies aanvragen bij een EPA-adviseur. Op www.milieucentraal.nl kunt u zich laten adviseren of een EPA advies interessant voor u is en vindt u een lijst met gecertificteerde EPA-adviseurs.

Energieteam Leusden

Het energieteam Leusden bestaat uit 10 enthousiaste Leusdense vrijwilligers. Deze vrijwilligers – de adviseurs – helpen anderen op weg om thuis energie te besparen voor een lagere energierekening en een beter klimaat. De adviseurs zijn opgeleid door stichting Collusie Utrecht. Daarnaast brengen ze persoonlijke ervaring mee. Stichting Gilde Leusden coördineerde de adviseurs en de aanvragen voor een gratis energieadvies.

Samenwerking

Het Energieteam Leusden is een initiatief van de gemeente Leusden en wordt mede mogelijk gemaakt door de Woningstichting Leusden en stichting Gilde Leusden. Het project wordt ondersteund door Stichting Collusie die ruime ervaring heeft met het adviseren over energiebesparing bij huishoudens.

Wachtwoord vergeten?

powered by Primosite